Arkatar/e

Sport Reality
E skaduar

Pozita: Arkatar/e

Vendi i punës: Sport Reality - Albi Mall

Dërgo CV në: pune@sportvision-ks.com

Ju lutemi që në Subject të shkruani lokacionin dhe pozitën e punës që aplikoni.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel