Arkatar/e, Sektorist i Pemëve

Sektorist i Pemëve & Arkatare  

Tregu Group        

Kompania Tregu Group, e njohur si një prej kompanive më prestigjioze në tregun kosovar, po zgjeron ekipin e saj dhe kërkon kandidatë për pozitat e mëposhtme:  

1. Sektorist i Pemëve    

Kërkesat për këtë pozicion janë si vijon:  

  • Eksperienca e mëparshme si sktorist i pemëve është një avantazh i preferuar;  
  • Aftësi të shkëlqyera organizative dhe menaxhuese;  
  • Aftësi të forta të komunikimit dhe të bashkëpunimit në ekip;  
  • Të jetë i aftë për punë fizike dhe të punojë në kushte të ndryshme meteorologjike.  


1. Arkatare        

Kërkesat për këtë pozicion janë si vijon:  

  • Edukim i lartë në fushën e Ekonomisë ose Financave;  
  • Eksperienca e punës në rolet e kontabilitetit është një avantazh;  
  • Njohuri të shkëlqyera të MS Office, veçanërisht Excel;  
  • Aftësi të mira analitike dhe organizative;  
  • Aftësi të mira të komunikimit dhe të punës në ekip.  


Kompania ofron kushte të mira pune, mundësi për rritje dhe zhvillim profesional. Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë përmes numrit të telefonit 049 719 222.

Shpallja ka skaduar