Arkatare, Sektorist/e

Viva Fresh Store

HAPJE E RE 
KONKURS PUNE

Kualifikimet e kërkuara për pozitat te tjera:

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme,
 • Përvojë relevante e punës në fusha të ngjashme,
 • Të ketë aftësi për punë ekipore dhe individuale,
 • Përkushtim dhe etikë në punë.
   

Çfarë ofrojmë ne për punëtorët tanë:

 • Kontratë të punës sipas ligjeve në fuqi,
 • 5 ditë punë dhe 2 ditë pushim për të gjithë punëtorët,
 • Sigurimin shëndetësor,
 • Pagesa e kontributeve pensionale dhe tjera sipas ligjeve në fuqi,
 • Mundësi të vazhdueshme të avansimit në pozita të ndryshme,
 • Trajnime të çertifikuara nga Qendra e trajnimeve Viva Fresh,
 • Kushte cilësore të punës,
 • Mjedis miqësorë dhe gjithëpërfshirës.


Aplikimi:

Për të aplikuar, dërgo CV në e-mail recruiting@vivafresh-rks.com apo plotëso aplikacionin në pikat e Viva Fresh Store në Lipjan apo në butonin më poshtë:

Apliko Këtu Shpallja ka skaduar