Arkatare, Sektorist/e, Pranues Malli

Viva Fresh Store

KONKURS PUNE
PRISHTINË

Kriteret e punësimit për pozitat në Market

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme.
 • Përvojë relevante e punës në fusha të ngjashme.
 • Të ketë aftësi për punë ekipore dhe individuale.
 • Përkushtim dhe etikë në punë.
   

Çfarë ofrojmë ne për punëtorët tanë:

 • Kontratë të punës sipas ligjeve në fuqi.
 • Pagë konkuruese ne treg. 
 • Sigurimi Shëndetësor
 • 5 ditë punë dhe 2 ditë pushim për të gjithë punëtorët.
 • Pagesa e kontributeve pensionale dhe tjera sipas ligjeve në fuqi.
 • Mundësi të vazhdueshme të avansimit në pozita të ndryshme.
 • Trajnime të çertifikuara nga Qendra e trajnimeve Viva Fresh. 
 • Kushte cilësore të punës.
 • Mjedis miqësorë dhe gjithëpërfshirës.


Aplikimi:

Për të aplikuar, dërgo CV ose Aplikacionin në recruiting@vivafresh-rks.com, në pikat e Viva Fresh në Prishtinë apo në butonin më poshtë: 

Apliko Këtu Shpallja ka skaduar