Arkatar/e, Shitës/e

AZTECH
E skaduar

KONKURS

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e teknikës & elektronikës në tregun Kosovar. Aktualisht kompania zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës përmes dyqaneve të specializuara. Me rastin e hapjes të dyqanit në PRISHTINA MALL kompania AZTECH shpall konkurs - vende të lira pune për pozitat: 

 • Arkatar/e,
 • Shitës/e
   

Kualifikimet: 

 • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e mesëm,
 • Preferohet përvojë pune relevante,
 • Të jetë metodik dhe i/e organizuar,
 • Fleksibël dhe i/e shpejtë në zgjidhjen e problemeve,
 • Njohuri shumë të mira në kompjuter dhe në produkte që shet kompania,
 • Preferohet leje e vozitjes (kategoria B),
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientët.

 

Ne ofrojmë:

 • Orar fleksibël të punës,
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun Kosovar,
 • Mundësi reale të zhvillimit professional,
 • Njohje të teknologjisë sipas trendeve të zhvillimit, dhe
 • Pagë konkurruese.

 

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com

Afati për aplikim deri me datë: 31.03.2023

Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore. 

Shpallja ka skaduar