Arkatar/e & Shitës/e

AZTECH
E skaduar

KONKURS PUNE

(Lokacioni: Prishtina Mall)

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e teknikës & elektronikës në tregun Kosovar. Aktualisht kompania AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës përmes dyqaneve të specializuara. Me rastin e hapjes të dyqanit në PRISHTINA MALL kompania AZTECH shpall konkurs - vende të lira pune për pozitat:   

Arkatar/e,
Shitës/e

Kualifikimet: 

 • Duhet të ketë të përfunduar shkollimin e lartë
 • Preferohet përvojë punë relevante,
 • Të jetë metodik dhe i/e organizuar,
 • Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemeve,
 • Njohuri shumë të mira në kompjuter produkte të teknologjisë,
 • Preferohet leje e vozitjes (kategoria B),
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientët.


Ne ofrojmë: 

 • Orar fleksibil të punës,
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar,
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional,
 • Njohje të teknologjive sipas trendëve të zhvillimit, dhe
 • Pagë konkuruese plus bonuse në bazë të performancës.

  

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com

Afati për aplikim deri me datë: 24.02.2023

Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore. 

Shpallja ka skaduar