Arkëtare dhe Shitëse

Aller à Fashion është një kompani e cila mirret me shitjen e tekstilit me pakicë , Ne ofrojmë mundësi shumë të mirë të avancimit dhe arritjes në karrierë, duke mundesuar punë të rregullt afatgjatë me kontratë dhe pagë konkurruese në treg.  
 

Me kete shpallje kërkojmë kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

  • Arkëtare (5 pozita)
  • Shitëse (5 pozita)

 

INFO : 049-525-007

PËR TË APLIKUAR JU LUTEMI PLOTËSONI FORMULARIN E APLIKIMIT NË DYQANIN TONË OSE DERGONI CV-NË TUAJ NË E-MAILIN TONË: allera_fashion@hotmail.com

Aller à fashion gjendet në Fushë Kosovë , Rr.Hajrullah Zymi

Shpallja ka skaduar