Arkitekt

FASAL
5 ditë të mbetura

Konkurs 

Për vende të lira pune:

Pozita: Arkitekt (2 pozita Pejë dhe 1 në Prishtinë)


Të interesuarit duhet të plotësojnë këto kushte:

a) Të përfunduar fakultetin (Bachelor)

b) Përvojë pune në mbikëqyrjen e punëve inxhinierike –të Arkitekturës përfshi edhe punën në terren dhe mbikëqyrjen e punëtorëve

c) Njohja e programeve AutoCAD, ArchiCAD Tower, ArmCAD;

d) Aftësi të mira komunikuese me punëtor përfshi edhe aftësi që të punojë në një ambient ekipor.

e) Leje të ngasjes nga kategoria B

f) Aftësi për menaxhim të kohës me mbikëqyrje minimale

g) Njohuri mbi gjuhën angleze (e preferueshme)

FASAL është pjesë e kompanisë LINE Group

Kontaktoni në:
+386 49 232 003
info@linegroup-ks.com

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel