Arkitekt/e -Inxhinier/e

Green House
E skaduar

GreenHouse (Radac, Pejë)

Pozita:

-Arkitekt/e (Archi CAD, Sketchup, 3Ds MAX)
-Inxhinier/e (Auto Cad, Dlubal)

-A je person me eksperiencë pune?

-A ke aftësi menaxheriale dhe e ke lehtë të bashkëpunosh në ekip? Apliko tani dhe bashkohu me ne!

Orari i punës E hënë- E premte 07:00-16:00

Sigurim te aksidentit dhe shëndetsorë

Paga fikse dhe paga e 13-të

Pushim vjetor 4 javë, Shujtë ditore.

Mënyra e aplikimit:

Dergoni CV tuaj në info@greenhouse.immo ose kontaktoni në +38345445730 ose +38345931371

Shpallja ka skaduar