Arkitekte

BAI CENTER
3 ditë të mbetura

- Përvojë me ArchiCAD ose Revit/Lumion ose 3dsmax

- Të jetë i/e aftë të punoj në ekip dhe i/e vetëm;

- Pèrvojë pune në fushën e shities.

Mirëpritia e klientëve dhe te kuptuarit e nevojave të tyre,dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave.

Te ketë paragitie profesionale

- Administrim dhe koordinim i veprimtarive ditore si dhe aftesi nè vendimarrie dhe zgjidhien e problemeve

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel