Arkitekte

Përshkrimi

-MOBILERIA REAL- (Gent Ademaj) B.I është Firme prodhuese në territorin e Kosovës, merret me projektim, prodhim, shitje te kuzhinave, dhomave te gjumit, si dhe mobiljeve.

Shtitjet tona perveq qe mbulojne kerkesat dhe nevojat e tregut tone qe nje kohë kompania jonë bënë dhe eksportin e kuzhinave dhe mobiljeve ne vendet europiane si per shtepi individuale ashtu dhe investime kapitale si Qendra banimi, qendra tregtare, zyra, hotele, aeroporte, spitale dhe cdo tip tjetër ndërtese.

Biznesi Gent Ademaj B.I kërkon të punësoj:

Arkitekt/e

Kualifikimet

 • Të kete perfunduar se paku studimet në Bachelor ne Fakultetin e Arkitektures.
 • Aftesi ne perdorimin e programeve kompjuterike profesionale preferohet ArchiCad dhe opsionale (Lumion,Photoshop).
 • Portfolio te pasur me projekte te realizuara.
 • Të ketë eksperiencë pune 2-3 vite.
 • Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze.
 • Të ketë aftesi te mira ne komunikim dhe te jete bashkepunuese ne grup.
 • Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes dhe te jete e vemendshme ndaj detajeve.
 • Të jetë e motivuar dhe e përgjegjshme gjatë orarit të punës.
 • Të mbroje të drejtën intelektuale të kompanise dhe të gjithë informacionin që do u jepet nga kompania.
 • Mosha e preferuar 20–35 vjec.

Orari i punës

 • E hënë - E premte
 • 8:00 – 12:00
 • 12:00 deri në 13:00 pushimi i drekës
 • 13:00-17:00 përfundimi i ditës së punës.
 • E shtune
 • 8:00 – 12:00

Lokacioni i punës

 • Vlashnje

PAGA NETO

 • Paga e kenaqshme, bazuar edhe ne eksperiencen e kandidatit.
 • Mundesi rritje ne karriere ne baze te experiences se fituar.
 • Pagesa e kontributeve pensionale dhe sigurimeve shendetesore. 

KONTAKTE :

Për me shume info mundeni te telefononi në këtë numer  te telefonit:

 • 049/706-663

Shpallja ka skaduar