Fshati Gjelbër po rritet çdo ditë e më shumë dhe po kërkon profesionistë që t’i bashkangjiten ekipës në Gjakovë në pozitën:      

--

  • Arkitekt/e

--

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV: info@fshatigjelber.com

Afati për aplikim deri më 20 Qershor.

Shpallja ka skaduar