Arkitekt/e

Migros Home Exclusive është në kërkim të entuziastëve, për t’u bërë pjesë e ekipës tonë, për një punë sfiduese dhe karrierë premtuese.  

Për secilin që ka interes për të mësuar gjëra të reja, që të ketë një pagë dhe punë të dinjitetshme, ju ftojmë të aplikoni tani për pozitën:
 

 • Arkitekt/e
   

Kualifikimet:    

 • Diplomë/a të studimeve universitare në drejtimet: Arkitekturë / Ndërtimtari.
 • Aftësi në organizimin dhe menaxhimin e punëve të ndryshme
 • Përvojë të gjërë në Archicad, Autocad (e domosdoshme)
 • Aftësi në vendimmarrje dhe punë ekipore
 • Të jeni fleksibil dhe të keni stabilitet në punë  
 • Aftësi për të punuar në mënyrë efikase 
 • Të ketë përvojë pune profesionale në ndërtim, mbikqyrje dhe projektim


Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Projektim / Dizajnim
 • Detyra tjera të përcaktuara nga menaxheri

 

Kontakt:

Dergoni Portfolio/CV:

info@migros-mobilje.com
+38349888806

Shpallja ka skaduar