Arkitekt/e interieri dhe shitëse

Konkurs pune për pozitat e mëposhtme:

 

x1 Arkitekt/e apo Dizajner/e interieri

x1 Shitëse 

 

Mobiljeria Town kërkon arkitekt/e apo dizajner/e interieri për punë me orar të plotë, me përvojë në projektim, dimensionim dhe mbikqyrje të prodhimit dhe implementimit.

Poashtu shitëse me përvojë pune në artin e shitjes dhe komunikimit me klientë.

 

Nëse jeni të interesuar për tu bërë pjesë e ekipit, dhe informata më të hollësishme mund të kontaktoni në numrat e telefonit :

 049/ 762-182

049/ 762 -181

Aplikoni tani dhe bëhuni pjesë e ekipës tonë!

 

Mirësevini!

Shpallja ka skaduar