Arkitekt,Matje ne teren,Mirembajtese

ALBED
7 ditë të mbetura

ALBED Salloni i mobiljeve.

PRISHTINË

Me rastin e hapjes së pikës së 3-të Albed shpallim këtë konkurs për punë.

 

K O N K U R S

  1. Arkitekte (4) vende
  2. Shitese (4) vende
  3. Matje ne teren (2) vende
  4. Mirembajtese (2) vende
  5. Sigurim i objektit (1) vend

Te interesuarit per detyrat dhe pergjegjesit ju lutem dergoni email ne cilen pozite jeni te interesuar ose ne nr te telefonit 045504773 per me shume detaje.

 

Të interesuarit paraqiten në showroom Prishtine rruga Rrafshi I Kosoves (Cagllavice) ose në numrin e kontaktit. 045 504 773

Linku per lokacion: https://goo.gl/maps/Y3a9hb5NGEqX21aZ8

Cv mund të dergoni në email adresen: info@albed.org

 

Konkursi mbetet I hapur 30 ditë nga data e publikimit.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel