Asistent/e në Administratë - Social Media

PRIMEX
2 ditë të mbetura

Kushtet:

  • Të ketë njohuri të mira në kompjuter
  • Të jetë i/e aftë për punë në grup dhe punë nën presion
  • Njohuri shumë të mira ne social media
  • Preferohet shkollimi universitar drejtime : Shkenca Kompjuterike, Informatik Inxhinjerike apo drejtime të ngjajshme në fushën e teknologjisë.


Vendi: Fushë Kosovë

Për të aplikuar dërgoni CV në : primex.eu@gmail.com ose ne Viber +38649937807 duke shenuar poziten qe aplikoni ne Subject.

Adresa : Fushë Kosovë : “Rr.Nëna Terzë:

Tel: +383 49 937 846

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel