Menaxher dyqani dhe Asistent i shitjes/Arkatar

A&M Clothes
E skaduar

Ne jemi në kërkim të kandidateve për t’iu bashkuar ekipit tonë miqësorë në Prishtinë, Fushë Kosovë, Ferizaj, Prizren, Pejë, per pozitat:

  • Menaxher/e dyqani
  • Asistent/e i/e Shitjes /Arkatar


Kjo është një mundësi fantastike për individ të motivuar që punojnë shumë, kane pasion modën dhe duke kërkuar për një perspektivë profesionale afatgjatë dhe tërheqëse.

A&M Clothes është një kompani e tekstilit me brendet e njohura ndërkombëtare të modës, me një rrjet të gjërë të dyqaneve në treg për më shumë se 15 vite.

  • Ne ofrojmë mundësi shumë të mirë të avancimit dhe arritjes në karrierë
  • Pagë tërheqëse dhe konkurruese në treg
  • Një vend pune komod dhe emocionues ku jeni të rrethuar nga koleksione argëtuese, mode dhe stil te brendeve ndërkombëtare.
  • Një ekip i mirë për të punuar me të; ne jemi një familje
  • Kurse trajnimi dhe seminare
  • Zbritje tërheqëse për stafin
     

Te interesuarit të aplikojnë permes linkut: bit.ly/3CMCRaB

Afati për aplikim: 29.10.2023.

Shpallja ka skaduar