Asistent në shitje

Burak Truck & Bus Parts
4 ditë të mbetura

Asistent në shitje!


Burak shpall konkurs pune:

 

Asistent në shitje në Prizren

 

Preferohet të ketë së paku 2 vite eksperiencë pune në sektorin e shitjes!


Të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në dhe Letrën motivuese në e-mail adresën info@burak-ks.com.

Apliko për këtë pozitë

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel