Asistent në shitje/blerje

Ejona Sh.P.K
E skaduar

Detyrat: Të bëjë furnizimin, pranimin dhe dorëzimin e porosive. 

Kualifikimet: Aftësi të përdorimit të Excel-it. 
Patent shofer të kategorisë B. 

Të interesuarit të na kontaktojnë në: 049137987 / info@ejona.com

Shpallja ka skaduar
adform-pixel