Shitës/e në dyqan

Ejona Sh.P.K
E skaduar

Detyrat: Të bëjë furnizimin, pranimin dhe dorëzimin e porosive. 

Kualifikimet: 
 

  • Aftësi të përdorimit të Excel-it. 
     
  • Patent shofer të kategorisë B. 
     
  • Njohuri e programit te kontabilitetit (e preferueshme)
     

Të interesuarit të na kontaktojnë në: 049137987 / ejona@ejona.com

Shpallja ka skaduar