Asistente administrative

OT Capital
E skaduar

Pozita: Asistente administrative

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Pranimi i telefonatave dhe drejtimi i tyre në mënyrë efikase
 • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative
 • Menaxhimi i rrjeteve sociale (Social Media)
 • Perditesimi i raporteve te punes

 

Kualifikimet profesionale

 • E motivuar dhe ambicioze
 • E aftë dhe E gatshëme të punojë nën presion
 • Aftësi komunikuese
 • Gjuha angleze eshte obligative

 

Cka ne ofrojme:

 • Mjedis I mire I punes
 • Rroge mbi mesatare ne Kosove(baze)
 • Orari prej te Henes-Premte (Vikendi pushime)

 

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes adresës elektronike (e-mailit), duke dërguar CV-të në: hr.ot.capital@gmail.com

Shpallja ka skaduar
adform-pixel