Asistente e shitjes

Minna Fashion
4 ditë të mbetura

Minna Fashion, për plotësimin e nevojave të saj, shpall:

                                                                KONKURS PUNE

Titulli i vendit të punës:  Asistente e shitjes (1)

Lokacioni: Gjilan

 

Inkurajohen për aplikim të gjithë ata që kanë:

 • Formim profesional në fushën e shitjes
 • Përvojë në sektorin e shitjeve me pakicë të tekstileve apo fustaneve
 • Orientim ndaj klientëve dhe shërbimeve
 • Fleksibilitet dhe angazhim
 • Aftësi për të punuar në grup dhe aftësi komunikimi
 • Prirje për modën dhe identifikimi me MINNA FASHION

 

Detyra dhe përgjegjësitë

 • Këshillimi i klientëve dhe shitja
 • Kujdesi dhe prezantimi i produktit në mëyrën më të mirë
 • Trajtimi i secilit klient me mirësjellje dhe fokus të veçantë.

 

Kriteret:

 • Përvoja e punës
 • Shkollimi i mesëm (obligative)
 • Aftësi prezetuese dhe bindëse

 

Si të aplikoni?

Aplikimi mund të bëhet duke dërguar CV-në  përmes e-mailit:  minnafashionhr@gmail.com

Afati i fundit për aplikim është deri më: 15.04.2021

 

MINNA FASHION ju ofron një mjedis pune tërheqës me sfida emocionuese dhe mjaft hapësirë për idetë tuaja. Përveç ofertave dhe përfiti-meve interesante të punonjësve, juve ju pret një staf i hapur dhe dinamik . Ne presim me kënaqësi aplikimin tënd.

Apliko për këtë pozitë

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel