Asistent/e ne Administrate

PRIMEX
E skaduar

ASISTENT / E NË ADMINISTRATË

Kushtet:

  • TË KETË NJOHURI TË MIRA NË KOMPJUTER
     
  • TË JETË I/E AFTË PËR PUNË NË GRUP DHE PUNË NËN PRESION

Vendi: Fushë Kosovë

Per te aplikuar dergoni CV ne: primex.eu@gmail.com
ADRESA: Fushë Kosovë : “Rr. Nëna Terezë”,

Shpallja ka skaduar
adform-pixel