Asistent/e në Shitje

“ M-TECHNOLOGIE “ shpallë konkurs për pozitën :

Asistent/e në Shitje

Kriteret:

  • Të jetë i/e diplomuar (dega e preferuar: Ekonomi) ;
  • Njohuri të gjuhës angleze;
  • Njohuri të mira të Microsoft Office;
  • Të ketë eksperiencë pune në shitje apo marketing;
  • Të ketë aftësi komunikimi dhe vetë iniciativë;
  • Të jetë i gatshëm të punojë në çdo kohë, dhe nën presion;
  • Të jetë profesional sa i përket kohës dhe afateve kohore.

     

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: HR@M-TECHNOLOGIE.COM jo më vonë se në datën 06.02.2022

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel