Asistente në Shitje

FAB by luxury
E skaduar

KONKURS PUNE

POZITA: ASISTENTE NE SHITJE

FAB BY LUXURY -  fashion store

Qendra tregtare "Royal Mall"

Përshkrimi i Pozitës: Si Asistent/e në Shitje, ju do të jeni fytyra e kompanisë për klientët tanë dhe do të luani një rol të rëndësishëm në përmbushjen e objektivave të shitjes.

Detyrat Kryesore:

 • Ndihmë në prezantimin e produkteve ose shërbimeve te klientët dhe ofrimi i këshillave apo asistimin në zgjedhjet e tyre.
 • Përpilimi dhe përditësimi i dokumenteve të shitjes, si kontrata, fatura, dhe porositë.
 • Përgjegjësi për organizimin e inventarit të produkteve.
 • Menaxhimi i pyetjeve të klientëve, në rrjete sociale, duke siguruar një shërbim të shkëlqyer ndaj klientit.
 • Ndihmë në planifikimin dhe zbatimin e strategjive të shitjes për të rritur shitjet.


Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Përvojë e mëparshme në një pozitë të ngjajshme të shitjes apo shërbimeve ndaj klientëve.
 • Aftësi të forta komunikuese në verbale dhe në shkrim.
 • Njohuri të mira të paketës Microsoft Office dhe aftësi bazë në përdorimin e teknologjisë.
 • Aftësi të demonstruara për të menaxhuar kohën dhe për të prioritizuar detyrat.
 • Natyrë proaktive dhe aftësi për të punuar me efikasitet si në mënyrë të pavarur ashtu edhe si pjesë e një ekipi.
 • Dëshirë për të mësuar dhe për të u zhvilluar profesionalisht brenda industrisë.


Çfarë Ofron Pozita:

 • Mundësinë për të punuar në një mjedis dinamik dhe sfidues.
 • Rrogë konkurruese dhe një paketë stimuluese të përfitimeve.
 • Mundësi për rritje profesionale dhe zhvillim personal brenda kompanisë.

 

Tê interesuarat tê dêrgojnê CV-nê tê bashkangjitur me njê foto nê kêtê email: fabbyluxury@gmail.com

Shpallja ka skaduar