Auto Mekanik

Auto Baholli
E skaduar

Auto Baholli  me adresë në Orlloviq të Prishtinës shpall konkurs për: 

1x Auto Mekanik me provoj pune ne VW/AUDI/SEAT/SKODA 


Benefitet: 

Kontrate pune sipas ligjeve ne fuqi. 
Pagesa permes Bankes 
Pagesa e kontributeve sipas ligjeve ne fuqi 
Ushqimi dhe pijet falas 
Pag konkuruse. 


Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-te e tyre email adresen elhadbaholli1@gmail.com ose te kontaktojne ne nr.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel