Back Office/Deutsch- C1/C2

Nëse njeh gjuhën gjermane, apliko tani dhe bëhu pjesë e një ekipi profesional dhe bashkëpunues. 

Detyrat dhe përgjegjësitë 
- Pranimi dhe kontrollimi i kërkesave dhe telefonatave të klientëve, 
- Perpunim i tiketave 
- Analiza e ofertave sipas kritereve dhe kushteve të definuara, 
- Zbatimi I proceseve te definuara nga klienti ne sistem 
- Përpunimi i email-ave, 
- Pjesëmarrja dhe kontributi në projekte të ndryshme brenda departamentit, sipas nevojës 

Profili i kërkuar 
- Shkollim i lartë 
- Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës gjermane në të folur dhe të shkruar. 
- Shkathtësi në përdorimin e paketës MS Office 
- Shkathësi analitike dhe pune sistematike 
- Aftësi të mira komunikuese, iniciative, gatishmëri për avancim dhe teamplayer 
- Fleksibil dhe i gatshëm për marrje të përgjegjësisë 


Çfarë ofrojmë ne? 
- Pagë të lartë  
- Kontratë afatëgjatë dhe punë të sigurtë 
- Mundësi për ngritje në karrierë 
- Sigurim shëndetësor 
- Ekip bashkëpunues 
- Trajnime të ndryshme 

Për të aplikuar në këtë pozitë ju lutem ngarkoni CV-në tuaj dhe plotësoni të dhënat tuaja në këtë kontakt formë.  

Ju mirëpresim!

Shpallja ka skaduar