Back Office/Deutsch

evroTarget L.L.C
24 ditë të mbetura

Nëse njeh gjuhën gjermane, apliko tani dhe bëhu pjesë e një ekipi profesional dhe bashkëpunues.
 

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Pranimi dhe kontrollimi i kërkesave (Anfragen) dhe telefonatave të klientëve,
 • Hulumtimii tregut internacional,
 • Analiza e ofertave sipas kritereve dhe kushteve të definuara,
 • Ofrimi i informacioneve të mëtejshme në lidhje me artikullin/produktin e porositur,
 • Blerja e mallit dhe përcjellja e datës së dorëzimit,
 • Sqarimi i ankesave të faturave nga klienti,
 • Përpunimi i email-ave,
 • Pjesëmarrja dhe kontributi në projekte të ndryshme brenda departamentit, sipas nevojës
   

Profili i kërkuar

 • Shkollim i lartë
 • Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës gjermane në të folur dhe të shkruar.
 • Shkathtësi në përdorimin e paketës MS Office
 • Shkathësi analitike dhe pune sistematike
 • Aftësi të mira komunikuese, iniciative, gatishmëri për avancim dhe teamplayer
 • Fleksibil dhe i gatshëm për marrje të përgjegjësisë


Çfarë ofrojmë ne?

 • Pagë të lartë 
 • Kontratë afatëgjatë dhe punë të sigurtë
 • Mundësi për ngritje në karrierë
 • Sigurim shëndetësor
 • Ekip bashkëpunues
 • Trajnime të ndryshme

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel