Back Office/Deutsch - C1-C2

evroTarget L.L.C
24 ditë të mbetura

Nëse njeh gjuhën gjermane, apliko tani dhe bëhu pjesë e një ekipi profesional dhe bashkëpunues.
 

Detyrat dhe përgjegjësitë

• Pranimi dhe kontrollimi i kërkesave (Anfragen) dhe telefonatave të klientëve,

• Hulumtimii tregut internacional,

• Analiza e ofertave sipas kritereve dhe kushteve të definuara,

• Ofrimi i informacioneve të mëtejshme në lidhje me artikullin/produktin e porositur,

• Blerja e mallit dhe përcjellja e datës së dorëzimit,

• Sqarimi i ankesave të faturave nga klienti,

• Përpunimi i email-ave,

• Pjesëmarrja dhe kontributi në projekte të ndryshme brenda departamentit, sipas nevojës
 

Profili i kërkuar

• Shkollim i lartë

• Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës gjermane në të folur dhe të shkruar.

• Shkathtësi në përdorimin e paketës MS Office

• Shkathësi analitike dhe pune sistematike

• Aftësi të mira komunikuese, iniciative, gatishmëri për avancim dhe teamplayer

• Fleksibil dhe i gatshëm për marrje të përgjegjësisë

 

Çfarë ofrojmë ne?

• Pagë të lartë 

• Kontratë afatëgjatë dhe punë të sigurtë

• Mundësi për ngritje në karrierë

• Sigurim shëndetësor

• Ekip bashkëpunues

• Trajnime të ndryshme

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel