Back Office/Deutsch

Nëse njeh gjuhën gjermane, apliko tani dhe bëhu pjesë e një ekipi profesional dhe bashkëpunues.

Detyrat dhe përgjegjësitë
- Pranimi dhe kontrollimi i kërkesave dhe telefonatave të klientëve,
- Perpunim i tiketave
- Analiza e ofertave sipas kritereve dhe kushteve të definuara,
- Zbatimi I proceseve te definuara nga klienti ne sistem
- Përpunimi i email-ave,
- Pjesëmarrja dhe kontributi në projekte të ndryshme brenda departamentit, sipas nevojës

Profili i kërkuar
- Shkollim i lartë
- Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës gjermane në të folur dhe të shkruar.
- Shkathtësi në përdorimin e paketës MS Office
- Shkathësi analitike dhe pune sistematike
- Aftësi të mira komunikuese, iniciative, gatishmëri për avancim dhe teamplayer
- Fleksibil dhe i gatshëm për marrje të përgjegjësisë
 


Çfarë ofrojmë ne?
- Pagë të lartë 
- Kontratë afatëgjatë dhe punë të sigurtë
- Mundësi për ngritje në karrierë
- Sigurim shëndetësor
- Ekip bashkëpunues
- Trajnime të ndryshme

Për të aplikuar në këtë pozitë ju lutem ngarkoni CV-në tuaj dhe plotësoni të dhënat tuaja në këtë kontakt formë. 

Ju mirëpresim!

Shpallja ka skaduar