Bashkëpuntor në Shitje

Ciao Berto
E skaduar

Bashkëpunëtor në shitje 

Ciao Berto është kompania më e madhe në vend për prodhimin e mobileve me përvojë 20 vjeçare, dhe përfaqësuese e brendeve ndërkombëtare si Magniflex, The Rug Republic, Nicoletti Home, IMIX, TON, Karaca Home dhe Emsan. Nëse jeni të interesuar ti bashkoheni ekipit tonë të shitjes në Prishtinë tani e keni mundësinë. 

Përshkrimi i përgjegjësive:
- Mirëpritja e klientëve dhe këshillim për produktet 
- Informon klientin lidhur me gamën e produkteve të ofruara  
- Ndihmon klientët për të bërë zgjidhjen e duhur 
- Shpjegon përdorimin dhe funksionimin e produktit 
- Informon klientin lidhur me garancitë dhe shërbimet e ndryshme  
- Harton kërkesën për furnizime dhe kujdeset që porosia të ketë të gjitha detajet e nevojshme  
- Sigurohet që çmimet e produkteve të jenë të vendosura dhe të përditësuara, 
- Monitoron rregullimin dhe renditjen e produkteve sipas instruksioneve 
- Kryen detyra të tjera të ngjashme  


Kualifikimet:
• Të ketë eksperiencë pune në shitje – minimum dy (2) vite; 
• Të ketë mbaruar shkollën e mesme (preferohet niveli universitar); 
• Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe të jetë i/e organizuar 
• Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës angleze; 
• Njohuri të shkëlqyeshme të Microsoft Office; Ciao Berto ofron:
- Mundësi për zhvillim profesional 
- Ambient të mirë dhe dinamik të punës 
- Pagë konkurruese. 

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në në info@ciao-berto.com, kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore. 

Shpallja ka skaduar
adform-pixel