Bazist (Operator Telefonik)

xpuna për klientin
4 ditë të mbetura

xpuna është kompani inovative me eksperiencë vendore dhe ndërkombëtare e specializuar në shërbime të rekrutimit dhe konsulencës në fushën e Burimeve Njerëzore, e cila përmes platformës xpuna.com synon të ndihmojë punëkërkuesit dhe punëdhënësit të arrijnë suksesin që meritojnë.

xpuna recruitment për partnerin tonë, Taxi kompani shpall pozitë të hapur të punës për:

 

Bazist (Operator Telefonik)

Kriteret e përgjithshme:

- Të ketë përvojë pune së paku 2 vite në industrinë e taksit.

- Të ketë njohuri të mira komunikimi (e preferueshme)

- Kërkohet përkushtim, profesionalizëm dhe seriozitet në punë

- Të jetë entuziast/e dhe i interesuar për punë

 

Si të aplikoni ?

Të gjithë kandidatët e interesuar, mund të aplikojnë duke dërguar CV në hr@xpuna.com apo kontaktuar në 045 400 210

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel