C Sharp Developer

The Social Plus është kompani amerikane e cila merret me zhvillimin e web dhe mobile aplikacioneve. Klientët dhe partnerët tonë janë kompani të njohura amerikane, me të cilet kemi projekte afatgjate, interesante dhe sfiduese per ju.

Kandidati apo kandidatja duhet të ketë:
- Eksperience mbi 1 vjeqare ne .NET C#
- Njohuri shumë të mirë të MS SQL
- Njohuei ne Microsoft Dynamics, Sharepoint dhe produkte tjera te Microsoft
- Të jetë i përshtatshem në punë ekipore.

Benifitet:
- Kontrate afatgjate
- Mundësi zhvillimi profesional
- Pagë atraktive
- Ambient inspirues i punës
- Pagesë e rregullt e e kontributeve

Dërgoni CV-ne ne info@thesocialplus.com dhe projektet  të cilat keni punuar.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel