Call Agent

Power Call
E skaduar

PowerCall në Pejë kerkon puntor\e në njëren nga gjuhët :
Gjermanisht , Italisht ose Frangjisht 

Produkti - Krankenkasse ( Sigurime Shendetsore )
Orari - 13:00 - 18:30
E hene e premte 

Rroga dhe bonuset
350 fix dhe 50 pro abs. (kontrate)
Pervoja e punes obligative.

Te interesuarit te lajmerohen ne keta numra telefoni
049733736 dhe 048732733

Shpallja ka skaduar
adform-pixel