Call Agent

Kerkojme agjent per Call Center( Gjuhe Angleze)

Per te aplikuar duhet te dergoni CV-n ne: info@limitlessmarketing-ks.org dhe voice recording duke lexuar tekstin e meposhtem:
"Hello, my name is (Your Name) and I’m calling from Home Solutions on a recorded line, may I speak with John? Hi John, our service helps match you with local home improvement professionals so you can get free estimates and easily compare quotes. I see you requested information on home security systems. I just need to ask you a few questions. Are you the homeowner? Please let me know if there is anything else I can answer. Thank you." 

Ne Subject, ju lutemi te shkruani Call Agent.

Rroga: 450 Bruto ne muajin e pare, pastaj 500.35 Bruto ne muajin e dyte e ne vazhdim gjithmone duke llogaritur oret e punes. 

Ofrojme kontrate te punes nje vjecare me mundesi vazhdimi. Kemi vetem orar te plote te punes nga ora 16:00pm-01:00am, ditet e punes jane E hene-E premte  dhe puna mund te behet vetem nga zyret tona.


Ju faleminderit,
LimitlessMarketing Team!

Shpallja ka skaduar
adform-pixel