Call Agent

A&A Communication Prishtinë -- Ofron këto vende të punës

Kërkojmë 20 PUNTOR me njohuri dhe komunikim të mirë të Gjuhës Gjermane ... Për Agent Shitës Marketingu,
Kushtet e punës janë shumë të mira, me pagë FIXE 500 Euro,si dhe me orar të punës prej 8 Orëve .

Orari i punës prej orës 08:00 - 16:00
Te Shtunën dhe te Diellën Pushim.
Si dhe çdo 2 (Dy) Jave  Provizion

Si dhe ,për personat që kanë mësuar gjuhën Gjermane në KURS ,ose qe kan pak pervoj pune,  ofrojmë mundësi për tu pranuar në pune ne menyrë më të lehtë  . 

Të paktën njohuria e gjuhës Gjermane kërkohet të jetë B1 .

Orari i punës prej orës 08:00 - 16:00
Te Shtunën dhe te Diellën Pushim .
Si dhe çdo 2 (Dy) Jave  Provizion

Te gjithë ju që jeni të interesuar që  të keni një vend te punë afatgjate dhe pagë të rregullt mujore PA PROBLEME, jeni të mirë se ardhur .

Gjindemi :

Rruga  Hakif Zejnullahu , Objekti numer 3 . Përball  konviktit numer 1 .  

10000 Prishtine

Ju Mirpresim te gjithe juve !

Me Respekt:
A&A Communication GROUPE
Numrin e telefonit
tel: +383 49/945-315 (VIBER)
tel: 049/945-315

Shpallja ka skaduar
adform-pixel