Call Agent

TradeCo LLC
E skaduar

TradeCo LLC shpall konkurs për Agjent Shitjes  në Gjuhen Gjermane .

Pozita -Agjent i Shitjes (6)

A jeni nje komunikues/e i/e shkelqyeshem me pasion per shitjen dhe sherbimin ndaj klienteve? Ne aktualisht po kerkojme individe te talentuar per te bashkuar ekipin tone te TradeCo LLC, me fokus ne krijimin e takimeve per ekspertet tane ne fushat e vecanta.
Nese keni niohuri te shkelqyeshme te gjuhes germane, me nivelin minimal te B1 ose B2 dhe keni nje sjellje miqésore dhe premtuese, kjo mundesi eshte e pêrsosur per ju!
Pozita: Agjent shtijes  me njohuri te gjuhés gjermane
Kerkesat gjuhesore: Nivel minimal i njohurive te gjuhes gjermane te B1 ose B2
Vendndodhja: [Prishtina].

Kontaktet ku mund te dergoni Cv-n tuaj ose te ne kontaktoni ne telefon

Email:Tradeco.ks@gmail.com

Tel-048-661-111

Shpallja ka skaduar