Call Agent - Gjuhe Angleze

Limitless Marketing L.L.C
2 ditë të mbetura

Kerkojme 1 agjent per Call Center ( Gjuhe Angleze)

Per te aplikuar duhet te dergoni CV-n ne: jobs@limitlessmarketing-ks.org dhe voice recording duke lexuar tekstin e meposhtem:

"Hello, my name is (Your Name) and I’m calling from Home Solutions on a recorded line, may I speak with John? Hi John, our service helps match you with local home improvement professionals so you can get free estimates and easily compare quotes. I see you requested information on home security systems. I just need to ask you a few questions. Are you the homeowner? Please let me know if there is anything else I can answer. Thank you."

Ne Subject, ju lutemi te shkruani Call Agent

Rroga: 500 euro Bruto

Orari: 19:00pm-03:00am,

Ditet e punes jane: E hene-E premte dhe puna mund te behet vetem nga zyret tona.

Ju faleminderit,
LimitlessMarketing Team!

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel