Call Agents

Pramia Versicherung
10 ditë të mbetura

Pramia Versicherung kërkon të punësojë agjent telefonik - Gjermanisht dhe Italisht.

Ne ofrojmë kushtet më të mirat për një punë te palodhshme.

Gjysmë orari 15:00-19:00.

Vikendi pushim.

Mundesi për të punuar edhe ONLINE nga shtepia juaj.

Pagë bazë + bonuset e bazuara në performancë.

Dërgo CV në Email: pramiav@gmail.com Ose na kontakto Viber/WhatsAp: +38349846944

Ju mirëpresim!

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel