CNC Operator

Kompania PRO Home Design është kompani e themeluar në vitin 2021 veprimtaria e të cilës i përket fushës së përpunimit të drurit, metaleve, seteve të kopshtit dhe aksesorëve të ndryshëm për shtëpi. 

Ne jemi në kërkim të punëtorëve të motivuar që të bashkohen me ekipin tonë për pozitën: 

CNC Operator 

 

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Planifikon punën e makinës me komandë numerike (CNC) duke studiuar urdhrat e punës, projektet, planet inxhinierike, materialet, specifikat, vendndodhjet e sipërfaqeve dhe parametrat e makinerisë për prodhimin nga druri;
 • Mban nën kontrollë specifikat mbi shpuarjen, prerjen,grryerje, bluarje, dhe të tjera funksione me anë të maqinës;
 • Implementon veprime të sigurta duke i'u përmbajtur procedurave dhe rregulloreve të sigurisë;
 • Kontrollon pajisjet duke ndërmarë hapat e nevojshëm mbi mirëmbajtjen e tyre;
 • Azhuron shënimet dhe raportet mbi punët e kryera dhe ato të planifikuara;
 • Pranon detyra të tjera të përcaktuara nga drejtori ose udhëheqësi i drejtpërdrejt;

 

Kualifikimet dhe Përvoja:

 • Diplomë Universitare, dega Inxhinieri Mekanike / Mekatronikë ose Certifikime në fushën relevante;
 • Së paku 2 vite përvojë pune të dëshmuar në makina të kompjuterizuara me komandë numerike (CNC);
 • Njohuri profesionale, si dhe aftësi të shkëlqyeshme funksionale, teknike, analitike dhe organizative;
 • Aftësi për të punuar në mënyrë efikase nën presion kohor;
 • Njohuri të gjuhës angleze në të folur dhe në të shkruar;
 • Posedimi i patentë shoferit, Kategoria B;

 

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në e-mail adresën: prohomedesign@outlook.com ose të kontaktojnë në numrin: 045/268-695

Data e fundit e aplikimit: 25.01.2022

Shpallja ka skaduar
adform-pixel