Content Writer Gjermanfolës/e

Piar
E skaduar

Piar dita e ditës po rritet, e tash, në këtë periudhë kemi nevojë për një Content Writer që ka njohuri shumë të mira në gjuhën gjermane.

APLIKO nëse:

- Ke përvojë pune si Content Writer;
- E njeh gjuhën gjermane.

CV-në tuaj dhe një letër motivuese (në gjuhën gjermane) mund ta dërgoni në: info@piarcreations.com

Konkursi është i hapur deri me datën 10 prill.

 

 

Shpallja ka skaduar