Customer Support/ Swedish

KiKxxl & evroTarget LLC
38 ditë të mbetura

Nëse e njihni gjuhën suedeze dhe keni dëshirë të punoni në një ambient dinamik dhe tejet bashkëpunues aplikoni tani dhe bëhuni pjesë e ekipit ma t’mirë n’qytet!


Ne ofrojmë:

- Pagë të lartë

- Kontratë afatëgjatë dhe punë të sigurtë

- Mundësi për ngritje në karrierë

- Sigurim shëndetësor

- Ekip bashkëpunues

- Trajnime të ndryshme

 

Kualifikimet tuaja:

- Të njihni mirë gjuhën suedeze në të folur dhe në të shkruar

- Të keni qëndrim pozitiv gjatë bisedave me klientë

- Të keni aftësi të mira komunikuese

- Të jeni empatik dhe bashkëpunues


 


 

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel