Customer Support - Swedish

KiKxxl & evroTarget LLC
7 ditë të mbetura

Nëse e njihni gjuhën suedeze dhe keni dëshirë të punoni në një ambient dinamik dhe tejet bashkëpunues aplikoni tani dhe bëhuni pjesë e ekipit ma t’mirë n’qytet!

 

Ne ofrojmë:

 •  Pagë të lartë 
 •  Kontratë afatëgjatë dhe punë të sigurtë
 • Mundësi për ngritje në karrierë
 • Sigurim shëndetësor
 • Ekip bashkëpunues
 • Trajnime të ndryshme 
   

Kualifikimet tuaja:

 • Të njihni mirë gjuhën suedeze në të folur dhe në të shkruar
 • Të keni qëndrim pozitiv gjatë bisedave me klientë
 • Të keni aftësi të mira komunikuese
 • Të jeni empatik dhe bashkëpunues 

Apliko për këtë pozitë