Customer Support/Deutsch

KiKxxl & evroTarget LLC
10 ditë të mbetura

Punoni me ekipin më të mirë në qytet! 
Nëse dini gjuhën gjermane dhe dëshironi të punoni me një ekip profesional dhe bashkëpunues, ju ftojmë të na bashkoheni në projektet tona.  

Ajo që ne ju ofrojmë: 
Paga konkuruese
Punë profesionale dhe serioze 
Mundësi zhvillimi 
Ekip bashkpunues
Trajnimi brenda dhe jashtë vendit 
Sigurim shëndetësor. 

Çfarë presim nga ju: 
Njohuri të mira të gjuhës gjermane
Aftësi të mira komunikimi 
Të jeni dinamik dhe i motivuar

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel