Customer Support/Deutsch

KiKxxl & evroTarget LLC
24 ditë të mbetura

Beginn mit dem besten Team der Stadt zu arbeiten!

Wenn du Deutsch sprichst und gerne in einem professionellen und kollegialen Team arbeiten möchtest, laden wir dich ein, uns im Bereich Kundenbetreuung anzuschließen.

 

Was bieten wir?

· Das attraktivste Gehalt auf dem Markt

· einen sicheren Arbeitsplatz

· Krankenversicherung

· berufliche Aufstiegsmöglichkeiten

· Professionelle Trainings

· sehr gutes Arbeitsumfeld

· ein motiviertes Team

· Relax Room

 

 

Was erwarten wir:

· gute Deutschkenntnisse in Wort und Schrift

· Kommunikationsstärke

· engagiert und motiviert

 

Misioni i KiKxxl & evroTarget

KiKxxl & evrotarget LLC është kompani outsource, e cila veprimatari kryesore e ka shërbimin ndaj klientit.

Misioni ynë është të bëhemi punëdhënësi më i besueshëm në fushën e kujdesit ndaj klientit. Për të arritur këtë, ne ofrojmë kushte të mira për punë, ambient të këndshëm e të rehatshëm, paga të mira dhe në kohë, mundësi për zhvillim profesional.

Si rrjedhojë e kësaj, qëllimi kryesor i kompanisë sonë është që të formojmë ekipin më të mirë në qytet!

 

Vizioni

Vizioni i KiKxxl & evroTarget në Kosovë është që si kompani të ofrojmë shërbime sa më kualitative për klientët tanë në fushën e kujdesit ndaj klientit. Kjo gjë na ka ndihmuar gjatë gjithë këtyre viteve që operojmë në këtë fushë, që vazhdimisht të zgjerohemi dhe në këtë mënyrë të përmbushim qëllimin tonë kryesor, që është krijimi i sa më shumë vendeve të punës në vendin tonë.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel