Delivery

Hajde
11 ditë të mbetura

HAJDE Food Delivery, aplikacioni më i ri për blerjen e produkteve ushqimore online në tregun e Kosovës shpall konkurs për 5 pozita pune:

Delivery Guy

Përgjegjësitë dhe detyrat e punes:

Shërben klientin në mënyrë efikase,profesionale dhe të shpejtë duke blerë dhe shpërndarë porositë në shtëpitë dhe bizneset e tyre,me një qasje sinqertë dhe pozitive.
Kontrolli I cilësisë dhe afatit të produktit para dorëzimit te klienti.
Përdorimi i telefonit për të komunikuar me klientët në lidhje me porositë e tyre
Përgjegjës për mirëmbajtjen e motoçikletës në mënyrë të pastër dhe në gjendje të rregullt,në mënyrë që të pasqyroj kualitetin e shërbimeve brenda standardeve.
Rroga bazë është 400 €.


Kërkesat:

Preferohet të ketë të paktën 1 vit përvojë pune paraprake në pozicione të ngjajshme
Duhet të njohë mirë regjionin e Ferizajit për shpërndarjen e porosive.
Duhet të ketë aftësi të mira të vozitjes së veturës.
Të ketë njohuri bazike për llogaritje, faturim, njohje të paisjeve digjitale për faturim
Të ketë mirësjellje dhe etikë pune
Të posedojë patent shofer valid të kategorisë A dhe B për motocikletë.
Te interesuarit te dergojne nje C.V. te shoqeruar me nje fotografi te koheve te fundit ne adresen e e-mailit:info@hajde.market ose ne viber ne nr +383 48 484 300

 

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel