Delivery guy - Shperndares me skuter

Pasta FASTA
21 ditë të mbetura

Pasta FASTA hap poziten per shperndares ushqimi me skuter ne Ferizaj ( lokacioni tek The Village ).

Pergjegjesite :

  • Shperndarje e pastave me skuter dhe veture.
  • Korrektesi dhe shkathtesi gjate orarit te punes.
  • Miresjellje me klientet.
  • Mirembajtje dhe pastrim i vendit te punes.

 

Per aplikim ne numrin e telefonit : 045680216

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel