Delivery

Grill Rajjan
11 ditë të mbetura

• DELIVERY ME SKUTER

>Grill Rajjan me seli në Fushë Kosovë shpall konkurs per DELIVERY<

• Pergjegjesite :

-Shperndarje e porosive me skuter.

-Miresjellje me klientet.

-Mirembajtje e vendit te punes.

-Shkathtesi, fleksibilitet gjate orarit te punes.

Orari nje jave paradite 10:00h-18:00h, e Hene-E Shtune

Pagë fleksibile dhe konkurruese.

Te interesuarit mund te na vizitojne ne restaurantin tone ose mund te kontaktojne permes +383 44 879 192

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel