Delivery - Shperndares ushqimi

Pasta FASTA
25 ditë të mbetura

Pasta FASTA rekruton delivery guy - shperndares ushqimi, ne Prishtine , saktesisht ne piken tek rruga B dhe ne shesh.

Pergjegjesite :

  • Shperndarje e ushqimi me korrektesi dhe miresjellje ndaj klientit.
  • Mirembajtje dhe pastrim i vendit dhe mjeteve te punes.
  • Shkathtesi dhe fleksibilitet gjate orarit te punes.etj

 

Per aplikim ne numrin e telefonit : 049430113

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel