Department Manager/e, Furnizues/e

Viva Fresh Store

KONKURS PUNE LLUZHAN (PODUJEVË)

- DEPARTMENT MANAGER/E
- FURNIZUES/E

Kualifikimet e kërkuara:
 

 • Fakulteti Ekonomik dega Ekonomiks, Menaxhment dhe Informantikë ose Administrim të Biznesit.
 • Përvojë pune (së paku 2 vite në Retail - shitje me pakicë në pozitën e njejtë ose të ngjashme).
 • Njohuri kompjuterike (Microsoft Office, sisteme operative).
 • Të ketë shkathtësi të mira analitike.
 • Të jetë person fleksibil dhe efikas.
 • Aftësi menaxhuese dhe udhëheqëse.
 • Aftësi të mira komunikuese, organizative.


Çfarë ofrojmë ne për punëtorët tanë:

 

 • Kontratë të punës sipas ligjeve në fuqi,
 • 5 ditë punë dhe 2 ditë pushim për të gjithë punëtorët, 
 • Sigurimin Shëndetësor,
 • Pagesa e kontributeve pensionale dhe tjera sipas ligjeve në fuqi, 
 • Mundësi të vazhdueshme të avansimit në pozita të ndryshme,
 • Trajnime të çertifikuara nga Qendra e trajnimeve Viva Fresh, 
 • Kushte cilësore të punës,
 • Mjedis miqësorë dhe gjithëpërfshirës.


Aplikimi:
Për të aplikuar, dërgo CV në e-mail recruiting@vivafresh-rks.com, në pikat e Viva Fresh në Lluzhan apo Podujevë  apo duke klikuar në butonin më poshtë: 

Aplikoni Këtu Shpallja ka skaduar